Cum a slăbit Mihaela Bilic în post. A mâncat un aliment de trei ori pe zi

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a explicat cum trebuie să fie masa ideală de Paști, povestind totodată și o întâmplare de la un parastas, moment care a stârnit hohote de râs. 

„Apropo de post, țin minte că am avut o discuție la un parastas. Era coana preoteasă, care, de câte ori mă întâlnea, mă întreba cum să facă să slăbească. Mi s-a părut atât de ciudat că mă întreba bând suc dintr-o sticlă. De față cu mine bea suc și mă întreba cum să slăbească. Și i-am spus: Draga mea, astăzi îți spun secretul! Vei slăbi mâncând trei covrigi pe zi, asta am făcut și eu în postul Crăciunului. A fost atât de șocată, încât replica i-a fost atât de simpatică... De care covrigi?!”, a povestit Mihaela Bilic, joi, în platoul Antena 3.

Ulterior, Mircea Badea a spus: „Apropo de asta, o fază foarte simpatică. Se duce Teo Trandafir, la un moment dat, la doctor și zice: Mă doare umărul aici, rău de tot când respir. Nu mai respira.

Recomandări pentru masa de Paști

În cadrul emisiunii de la Antena 3, Mihaela Bilic a recomandat ca masa de Paşti să fie cu mai multă culoare şi prospeţime şi foarte important, pentru a înlătura indigestia sau tot ceea ce înseamnă disconfort abdominal, să nu fie consumate alimente amestecate. „Să nu fie prezente sarmalele și salata de boeuf. Acestea sunt preparate tipice pentru masa de Crăciun. La masa de Paști avem ou fiert cu verdețuri și crudități, să umplem masa de culoare și de prospețime, adică ridichi, salată, castraveți tot ce este colorat. (...) Avem drobul care este un preparat extrem de dietetic și de sănătos. Organele sunt fierte, acolo avem depozitul de fier al oricărui animal. Drobul este un element antianemic și îmi pare rău că nu putem găsi drob și în alte perioade a anului în afară de Paște, pentru că este un aliment extrem de sănătos. Este omologul pateului de ficat pe care îl întinzi pe pâine.

(...) Dacă vorbim de friptură, este miel, este o pulpa băgată la cuptor. Puțină lume știe că și peștele afumat și peștele fript și carnea care este băgată la cuptor sau pusă la grătar, în momentul în care se încălzește, grăsimea se topește și părăsește fibrele. Niciodată grăsimea nu va pătrunde printre fibrele cărnii. (...) Încercați să procesați cât mai puțin mâncarea, încercați să gătiți din ingrediente simple și cu tehnici simple", a recomandat medicul nutriționist Mihaela Bilic.

VEZI ȘI: Mircea Badea și bancul pe care i l-a spus, în direct, celebrei nutriționiste Mihaela Bilic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel