Cristiano Ronaldo, proces. Când a fost programat

Ronaldo
Ronaldo

Un tribunal din Madrid va judeca pe 21 ianuarie cazul lui Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), în care fotbalistul a acceptat o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare şi plata unei sume de 18,8 milioane euro, conform acordului încheiat cu procuratura şi trezoreria spaniolă, prin care a recunoscut comiterea a patru delicte fiscale între 2011 şi 2014, relatează EFE. 

Judecata va dura o singură zi, iar Ronaldo, care locuieşte acum în Italia, trebuie să recunoască faptele, fără a se prezenta personal la Madrid, prin intermediul unei videoconferinţe. În afară de Cristiano Ronaldo, jucători precum Luka Modric, Marcelo, Radamel Falcao, Angel Di Maria, Javier Mascherano au comis fraude fiscale şi au ajuns la acorduri cu procuratura pentru o diminuare a sancţiunilor. 

În cazul starului portughez, procurorii spanioli au dezvăluit că acesta a înfiinţat în 2010 o societate cu scopul de a ascunde de fisc o serie de venituri generate în Spania din drepturile lui de imagine. Ronaldo a declarat la fisc între 2011 şi 2014 venituri de 11,5 milioane euro, pe când în realitate acestea au fost de 43 milioane euro. 

Vezi şi: Loto, trageri Crăciun şi Revelion. Fondul de câştiguri, suplimentat

Horoscop 2019. Zodii cu cel mai mare succes în carieră


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel