Cristian Teodorescu a răbufnit în online, după ce litoralul a fost împânzit de poliţişti în prag de 1 Mai: Vama Veche nu mai are nici o legătură cu cea de odinioară

sursa foto: Rador
sursa foto: Rador

Raziile poliţiştilor printre vamaioţi au stârnit şi reacţii pe reţelele de socializare. Mulţi spun că astfel este grav afectată imaginea staţiunii şi dau vina pe presă pentru ultramediatizarea controalelor de la malul mării din aceste zile. Poziţie a luat şi Cristian Teodorescu.

Mai multe persoane au fost  legitimate şi controlate de poliţişti în cadrul unei acţiuni de amploare privind combaterea traficului şi consumului de droguri în Vama Veche.  Potrivit Poliţiei Române, acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pe raza staţiunii Vama Veche.

Valul agresiv de titluri care încarcă burtierele de ştiri în ultimele zile legate de raziile din Vama Veche pentru depistarea traficanţilor de droguri l-au nemulţumit pe scriitorul şi omul de presă Cristian Teodorescu care a răbufnit în online.

"Toate televiziunile își trimit reporterii la Vama Veche să transmită ultimele noutăți. Chiar și cele de știri, mai sărăcuțe, care au doi reporteri, pe unul l-au expediat în Vamă, să dea de samă. Iar pe burtiere - „S-a petrecut până dimineață” „20 de traficanți de droguri, arestați” „Distracția continuă” Ceea ce a ajuns încet, încet Vama Veche nu mai are nici o legătură cu cea de odinioară. Aia nu era aglomerată. Se duceau acolo tocmai cei care voiau la mare, nu la băi de mulțime. Vamaioții de atunci: persoane cu studii superioare cu opinii antisistem, artiști cunoscuți, dar ținuți sub obroc de regim, hippioți, singuratici ciudați, plus turnătorii care se țineau după ei" a scris Cristian Teodorescu pe profilul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel