Cristian Țopescu a murit. Nadia Comăneci: La Montreal, istoria am scris-o împreună!

Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a primit cu mare tristețe vestea decesului marelui comentator Cristian Țopescu. Nadia Comăneci, singura gimnastă din istorie care a luat 10, spune că acel moment nu este doar realizarea ei ci și a lui Cristian Țopescu.

„Știam că era destul de bolnav. Eram în Europa și am încercat să îi trimit un mesaj de încurajare. Îmi pare rău. Cred că e un moment în care fiecare dintre noi va trebui să ne oprim un minut din ceea ce facem și să ne gândim la ce a făcut acest om pentru sport, pentru România, pentru toți cei care au fost alături de el.

Mă consideram ca și copilașul lui. La Montreal, istoria s-a scris împreună. Cristian va rămâne mereu în inima mea. Tot ce înseamnă gimanstică și performanțele mele sunt legate de acest om minunat. Nu doar ale mele ci și ale întregului sport românesc. A fost alături de oamenii care se aflau lângă el. Fiind alături de mine m-a ajutat enorm. E greu să vorbesc despre el la trecut. Nu simt ca s-a întâmplat cu adevărat. Îl simt alături de mine și cred că toți vom simți acest lucru, chiar dacă nu se mai află fizic între noi. Istoria vieții mele și a competițiilor mele vor rămâne alături de el. Nu voi uita niciodată ce a făcut pentru mine”, a spus marea campioană Nadia Comăneci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel