Cristian Buşoi: Guvernul PSD Dăncilă trebuie să plece urgent

Cristian Busoi, europarlamentar PNL
Cristian Busoi, europarlamentar PNL

Cristian Buşoi apreciază că Guvernul Dăncilă trebuie să plece urgent de la Palatul Victoria, după ce ALDE a anunţat retragerea din coaliţia de guvernare.

"După ce la alegerile europarlamentare PSD a pierdut sprijinul românilor, iată că astăzi constatăm că PSD a pierdut, formal, și majoritatea parlamentară. Retragerea ALDE de la guvernare lasă Guvernul Dăncilă fără sprijinul necesar în Parlamentul României. Nu mai există, așadar, niciun argument pentru ca PSD să continue să guverneze. Constatăm cu toții că guvernarea PSD- ALDE a eșuat; și chiar dacă ALDE încearcă o salvare în extremis, asta nu înseamnă că nu este la fel de vinovat de toate măsurile și politicile adoptate în ultimi ani.

Guvernarea PSD-ALDE a pierdut sprijinul popular, iar acest lucru s-a văzut și la alegerile europarlamentare. Rezultatele obținute de ambele partide ne-au arătat că românii nu au fost de acord cu politicile din ultimii ani și că își doresc o schimbare. Românii le-au dat un vot de blam. Un guvern fără sprijin popular, un guvern fără majoritate parlamentară nu poate conduce România. PSD nu are capacitatea să ducă țara mai departe și să o gestioneze eficient. Orice zi în plus la guvernare va însemna o zi în care România pierde", scrie Cristian Buşoi pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel