Cristi Bobar a cumpărat un autoturism ce i-a aparţinut Elenei Băsescu

Drumul de la politică la fotbal este foarte scurt. Asta o dovedeşte şi circuitul pe care îl parcurg maşinile, de la un proprietar la altul.

Unul dintre cei mai importanţi şefi din fotbalul românesc, Cristi Bobar, director sportiv la Dinamo, şi-a achiziţionat, de curând, au autoturism 4X4 Range Rover, ce i-a aparţinut Elenei Băsescu.

Oficialul "câinilor" nu a cumpărat maşina direct de la EBA, ci de la tehnicianul Ioan Andone, acum de la Apollon Limasol. Maşina de teren se află la al treilea proprietar. Bobar a plătit pentru autoturism 20.000 de euro.

Elena Băsescu a folosit Range Rover-ul pentru puţin timp, în urmă cu cinci ani. Aceasta preferă maşinile de teren, deoarece consideră că îi oferă siguranţă, mai ales pe durata sarcinilor.

Citește și: Elena Băsescu, naşă de SFÂNTUL ANDREI

Cristi Bobar ocupă postul de director sportiv la Dinamo de aproximativ 1 an şi jumătate. A reuşit să-şi câştige rapidul respectul, mai ales pe cel al lui Mitică Dragomir, fostul şef al LPF. "Vă spun eu că Bobar ăsta este un mare conducător. Dinamo ar face bine să-l ţină, a ştiut să ţină vestiarul unit în aceste vremuri grele", a spus Dragomir în emisiunile televizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel