Corriere dello Sport: Steaua a acceptat oferta Milanului pentru Chiricheș

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Presa italiană notează că Steaua București a acceptat oferta venită din partea clubului AC Milan pentru fundașul Vlad Chiricheș. Astfel, fotbalistul ar urma să fie împrumutat până la finalul sezonului la gruparea din peninsulă, cu opțiune de cumpărare pentru șapte milioane de euro.

„Chiricheş va fi prima lovitură din ianuarie a Milanului. Fundaşul central român al Stelei va veni sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare fixată la 7 milioane de euro”, notează Corriere dello Sport, în ediţia electronică, conform mediafax.

Finanţatorul Stealei, Gigi Becali, a declarat, luni, că niciun jucător nu va fi cedat în această iarnă, singurul care ar putea să plece fiind căpitanul Alexandru Bourceanu, însă numai în schimbul a cinci milioane de euro. Becali a mai spus că pentru Vlad Chiricheş a primit „o ofertă de şapte milioane”, de la AC Milan, pe care a refuzat-o.

Vlad Chiricheș a avut cele mai apreciate evoluții din lotul roș-albaștrilor în această toamnă, atât în campionat, cât și în Europa. De asemenea, el a ajuns și la echipa națională, unde s-a impus ca titular. În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cu privire la un transfer al său la o echipă mare din Europa. Pentru fundașul stelist o experiență la un club important nu ar reprezenta o premieră, el pregătindu-se în perioada junioratului la clubul portughez Benfica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel