Cornel Dinu acuzat de spionaj de către Ionuț Negoiță

Zilele lui Cornel Dinu în staff-ul echipei Dinamo s-ar putea să fie numărate. Potrivit GSP, noii conducători ai clubului au făcut  planul pentru restructurarea clubului şi îndepărtarea lui Cornel Dinu, al cărui salariu este de 2.500 de euro, cel mai târziu în vară, după încheierea sezonului.

Cornel Dinu, 65 de ani, administrator delegat al clubului, a căzut în dizgraţia acţionarului Ionuţ Negoiţă. Dinu este văzut ca un spion în interiorul clubului, considerîndu-se că oferă informaţii de la echipă!

Primele semnale, clare, ale conflictului au venit chiar înainte de derby-ul Dinamo-Steaua, după un material apărut în Gazeta Sporturilor în care se preciza că jucătorii sînt nemulţumiţi de faptul că au fost certaţi de către Ionuţ Negoiţă, în a doua zi de Paşti, că nu evoluează pe măsura investiţiilor făcute la Dinamo şi riscă să nu-şi mai primească salariile. Acţionarul a declarat, cu trimitere clară spre Mister: "Nu-i înţeleg pe unii care sînt plătiţi de club şi fac unele chestii, sabotează Dinamo pur şi simplu. Totdeauna au existat mai multe tabere aici, dădea în presă informaţii exagerate sau false. Vor exista restructurări. La Steaua sînt salarii neplătite de trei luni, dar nu se comentează ca aici".

Dinu s-a apărat, afirmând că: "Sper să fi fost doar o rătăcire sau un şarpe care i-a suflat la ureche, sau să fie o răutate preconcepută împotriva unor oameni ce vor binele lui Dinamo. Şi nu poţi ţipa la jucători înainte de Ceahlăul că nu vor mai vedea nici un ban, apoi să spui că ai 30 de fotbalişti care vor veni la vară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel