Copil accidentat în Galaţi, după ce o maşină a pătruns pe trotuar

 Ambulanta
Ambulanta

Un copil în vârstă de numai zece ani a fost accidentat după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina pe trotuar. 

Un băiat de zece ani, din Galaţi, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa pe trotuar, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. 

Potrivit sursei citate, un bărbat de 47 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din localitate, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare pe un segment de drum în curbă şi carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe trotuarul de pe sensul opus de mers. Un minor, de zece ani, din Galaţi, care se deplasa pe trotuar, a fost surprins şi accidentat de autoturismul care a intrat în coliziune cu gardul Uzinei de Apă. 

Băiatul a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel