Convorbirea telefonică dintre Bogdan Aurescu și ministrul de Externe din R. Moldova

Ema Apostu / 05 noi 2019 / 18:57 Salveaza PDF Comentarii

Astăzi, a avut loc o convorbirea telefonică a ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, cu ministrul afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu. Ce au discutat cei doi.

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a avut astăzi, 5 noiembrie 2019, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, scrie Agerpres.

Ministrul Popescu a adresat felicitările sale cu ocazia numirii în funcţia de ministru al afacerilor externe al României a domnului Bogdan Aurescu şi a evocat foarte buna interacţiune cu acesta în calitatea anterioară de consilier prezidenţial pentru politică externă. În cadrul discuţiei au fost trecute în revistă aspecte curente ale colaborării bilaterale, în cadrul Parteneriatului Strategic dintre cele două ţări pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, care trebuie dezvoltat în continuare.

Cu acest prilej, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a fost invitat de către omologul din Republica Moldova să realizeze o vizită la Chişinău în perioada imediat următoare, invitaţie pe care a acesta acceptat-o cu plăcere.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26