EXCLUSIV  Controale de amploare la gropile de gunoi. Costel Alexe: Reale PROBLEME

Controale ample la toți operatorii economici care desfășoară procese de ardere. Anunțul a fost făcut de către ministrul Costel Alexe. 

Ministrul Mediului, Coste Alexe, a precizat, într-un interviu pentru DC News, că toți acești operatori economici vor fi obligați să-și ia echipamente de monitorizare a poluării:

”Avem în București 69 de operatori economici plus 47 în Ilfov, care, în activitatea lor, au procese de ardere și emit în atmosferă poluanți. Plus altii care sunt autorizați pentru o anumită activitate și desfășoară o cu totul alta. Noi, în momentul de față, cu Garda de Mediu, suntem gata, în această săptămână, în urma episodului de poluare de luni, să-i identificăm pe toți, să vedem dacă ei monitorizează și măsoară cantitățile de poluanți pe care îi emit în atmosferă, în aceste procese de ardere. Nu mi se pare firesc ca ei să nu respecte condițiile din autorizațiile de mediu”, ne-a declarat Costel Alexe. 

De aceea, după acest eveniment, care n-a fost deloc plăcut, de duminică noaptea, vrem ca toți acești operatori să fie obligați să aibă echipamente de măsurare și monitorizare a poluanților pe care îi emit în atmosferă și să transmită în timp real date către APM. Ca să știm la 2 sau 3 noaptea, dacă avem o poluare, de unde vine, să nu trebuiască să plece comisarii Gărzii de Mediu pe teren”, a mai spus ministrul Mediului.

Mai multe informații despre acțiunile anti-poluare și protejare a naturii vedeți în interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și:

Cum a obținut Costel Alexe aviz POZITIV la audierile parlamentare

Ministrul Costel Alexe, declarație tranșantă: Îi vreau cu cătușe pe mâini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel