Contribuții angajator-angajat. Ponta, enervat: Voi vota ÎMPOTRIVA

Victor Ponta a reacționat dur după ce a aflat că Guvernul Tudose vrea schimbarea felului în care sunt calculate și plătite contribuţiile sociale pentru angajaţi.

"Era undeva in Programul de Guvernare prezentat inainte de alegerile din 2016 asa ceva??? Daca ar fi fost asa ceva si eu si Eugen Teodorovici si Ioana Petrescu sau Gelu Diaconu am fi spus ca este o greseala grava si o harababura inutila si absurda! A cerut cineva din mediul economic asa ceva? Exista un studiu de impact sau o analiza? O alta tara care a aplicat asa ceva? Raspunsul la toate aceste intrebari este NU.

Voi vota alaturi de parlamentarii PRO ROMANIA in Camera Deputatilor IMPOTRIVA acestei schimbari inutile si daunatore.

Dupa care vom depune o initiativa legislativa prin care sa impunem faptul ca actualul Cod Fiscal adoptat in 2015 si laudat de absolut toata lumea sa nu mai poata fi schimbat sau modificat pana la Alegerile Parlamentare din 2020!!! Stabilitatea si predictibilitate - asta este ce are nevoie Romania!", a scris fostul premier pe Facebook.

"Ps - amenintarile aproape mafiote facute de Liviu Dragnea la adresa firmelor private care trebuie sa mareasca salariile asa cum le spune "Daddy" suna exact ca in Columbia lui Escobar sau Venezuela lui Chavez - niciodata in Europa nu se mai poate face asa ceva! Sa mareasca el la TELDRUM cat vrea - dar firmele private dau salarii in functie de regulile economiei de piata! Vom avea iar munca la negru, evaZiune fiscala si scaderea imvestitiilor private- pentru o prostie!", a mai notat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel