Consultări PSD - Iohannis. Chirieac, ipoteză: Moment în care PSD trebuie să se ridice și să plece

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Eugen Nicolicea va merge la Palatul Cotroceni, la consultările cu Klaus Iohannis, însoțit de alți doi politicieni din PSD. 

Numele celorlalți doi politicieni sunt surpriză, vor fi anunțate vineri, la ora 09:00, printr-un fax ce va fi trimis la Palatul Cotroceni, dar Liviu Dragnea asigură că sunt oameni care-i plac președintelui. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o ipoteză înainte de consultările de la Palatul Cotroceni și anume că președintele Klaus Iohannis nu va participa la consultările cu PSD, ci va trimite un consilier:

”Eu cred că domnul Iohannis nu va dori să se întâlnească cu dl Nicolicea. Dl Nicolicea e foarte persuasiv, cu cartea în mână, insistent, meticulos. Mai ales după anunțul făcut de Liviu Dragnea în seara asta, cred că dl Iohannis va trimite un consilier, moment în care PSD cred că trebuie să se ridice și să plece”. 

Analistul politic a apreciat drept corectă decizia ALDE de a nu participa la consultări câtă vreme Augustin Lazăr conduce Parchetul General al României, deși propunerea de revocare a sa e pe masa președintelui Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel