Constantin Toma (PSD): Un coleg de partid a ales să facă rău pentru 134.000 de oameni

Constantin Toma, primarul Buzăului, a reacționat vehement după ce Fănica Bârlă (PSD) a votat, în calitate de consilier municipal, în opozitie față de colegii săi.

"Săptămâna trecută cel mai important eveniment a fost ședința de Consiliu Local unde consilierii PSD și ALDE au votat proiectele legate de buna funționare a Primăriei Buzău, respectiv noua organigramă care ne permite în sfârșit să declanșăm concursurile pentru ocuparea celor peste 140 de posturi libere.

A fost totuși un incident, respectiv doi dintre colegii noștrii consilieri, unul de la PSD și unul de la ALDE s-au abținut la votul pentru aprobarea organigramei de funționare a Poliției Locale, fapt ce a condus la un vot egal în Consiliul Local, respectiv 11-11.

Votul se va repeta în ședința din 11.05.2017 și sper că totul va fi OK.

Nu pot fi de acord cu colegul meu din PSD, domnul Fănică Bârlă care a susținut că nu vrea să facă rău celor peste 300 de polițiști locali angajați în plus. El a ales să facă rău celor peste 134.000 de buzoieni care au nevoie de asfaltări, spații verzi îngrijite, strângerea câinilor vagabonzi, etc.

Cei 4 milioane de euro plătiți în plus ca fond de salarii pentru cei peste 300 de polițiști cu care nu avem ce face în acest moment, pot merge în fiecare an în investiții", a transmis Constantin Toma, primarul Buzăului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel