CONGRES PMP. Adrian Papahagi s-a retras din cursă și îl susține pe Funeriu

papahagi
papahagi

Adrian Papahagi s-a retras din cursa pentru șefia PMP pentru a-l susține pe Daniel Funeriu.

"Am spus că mă retrag decă vine un candidat mai bun ca mine: A venit. Vă rog să daţi voturile mele lui Daniel Funeriu", a spus Papahagi.

CONGRES PMP. Gelu Vișan și Adrian Rădulescu s-au retras și ei pentru a o susține pe Elena Udrea. Astfel, ân cursa pentru președinția PMP au rămas doar Daniel Funeriu și Elena Udrea.

Aproximativ 1100 de delegaţi ai PMP se vor reuni, sâmbătă, în Bucureşti, la primul Congres al partidului, pentru a alege preşedintele PMP, pentru această funcţie candidând Elena Udrea și Daniel Funeriu.

Delegaţii la Congresul PMP, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, vor alegere preşedintele partidului, opt vicepreşedinţi, opt secretari executivi, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi.

Elena Udrea și Adrian Papahagi s-au contrat, sâmbătă, la CONGRESUL PMP.

CONGRES PMP. "Partidul a fost lansat în ziua de Buna Vestire. Fie ca vestea să rămână bună! Eu nu sunt în blugi, nu prea port blugi, astăzi sper să nu mă excludeţi. Dar nu cred că în asta stă esenţa prezenţei noastre de spirit. Pentru mine, politica este vocaţie şi slujire. Nu fiţi căcăcioşi! Asta i-a spus tatăl lui Steinhardt înaninte de a merge la închisoare. Noi nu suntem căcăcioşi, noi suntem curajoşi! Fiţi ca Băsescu, că tot l-am invocat aici ca pe sfintele moaşte. Dacă aveţi ceva de spus, spuneţi! Dacă aveţi ceva de făcut, faceţi! Sunt aici pentru ţară, pentru un ideal. Nu pentru partid. Mi se rupe de partid! Vai de partidul care n-are profesori şi intelectuali. La capitolul acesta noi stăm foarte bine. Am strigat destul, acum ne putem relaxa!", a spus Adrian Papahagi.

VEZI ȘI: CONGRES PMP. Contre între Udrea și Papahagi: Mi se rupe vs. mie nu mi se rupe

"Când l-am pupat pe Eugen Tomac, acum, ca să-l felicit, v-am pupat pe toţi. Mie nu mi se rupe de partid. Mie îmi pasă de partid. Nu poţi să ceri unui partid care un an de viaţă să aibă structuri în teritoriu la fel cum au partidele mari. La Bucureşti, a învins PDL. În Basarabia, PMP a învins. Chiar dacă astăyi nu sunt în blugi, o să mă iertaţi. Dar putem fi un partid al oamenilor fără ipocrizie, care spun ce gândesc şi fac ce spun. Azi, PMP est eun partid care a confirmat, avem propriul nostru electorat şi propria noastră identitate. Unii fug azi mâncând pământul şi vând identitatea PDL. Trebuie să-l susţinem pe cel mai bun candidat de centru-dreapta la prezidenţiale, dar nu trebuie să ne aplecăm către cei care ne cântă la ureche despre alianţe. Cred căputem deveni cel mai important partid al dreptei. Astăzi se termină perioada romantică a partidului. La toamnă, trebuie să fim pregătiţi pentru alegerile prezidenţiale şi, de ce nu, să dăm viitorul preşedinte al României. Pentru asta, avem nevoie de principii, avem nevoie de valori.Trebuie să susţinem meritocraţia. Şi trebuie s%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel