Coincidentă bizară. Dan Bucura: Cum a fost EXTRASĂ Clotilde Armand după tragedia de la Distrigaz. ”A părăsit România”

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Jurnalistul Daniel Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, a comentat extragerea lui Clotilde Armand în urma exploziei din 2009 de la Distrigaz.

"Am văzut și eu aceste imagini într-o emisiune când dânsa a trebuit să dea explicații pe tema asta. Eu am rămas interzis. Singurul pe care aș vrea și pot să îl comentez este legat de timing.

S-a întâmplat un accident nenorocit în care trei oameni au sărit în aer, doi au rămas schilodiți și unul a murit, asta s-a întâmplat. Oamenii aceia lucrau într-adevăr la Distrigaz, companie care în 2009 era condusă de doamna Clotilde Armand. Compania Gaz de France cu conducerea din România de la vremea actuală a intrat în atenția Parchetului, pe numele ei și a conducerii deschizându-se un dosar penal. Adică așa cum se face și cum se procedează. La câteva săptămâni după deschiderea dosarului, directorul general, doamna Clotilde Armand, a părăsit România. Dosarul și-a făcut mersul său mioritic, cu procurori care între timp s-au schimbat, a venit alt procuror.

După 3 ani, în 2012 dosarul s-a clasat, vinovat fiind mortul. Singura chestiune, hai să îi spunem coincidență, s-a reîntors și doamna Clotilde Armand în România. Nu înainte, nu în timpul... e o coincidență bizară și e singurul lucru pe care eu aș vrea să-l aud din partea dânsei comentat. Cum s-a nimerit această coincidență fix când a fost pornit dosarul penal și te-ai întors când a fost clasat dosarul?", a declarat Daniel Bucura într-o emisiune la RealitateaPLus. 

În anul 2009, pe strada Electronicii din sectorul 2 Bucureşti, a avut loc o explozie a unei țevi de gaz în timpul unor lucrări efectuate de muncitorii de la Distrigaz. În accidentul de atunci, o persoană a murit carbonizată şi alte patru au fost rănite grav. Directorul companiei era Clotilde Armand. 

VEZI ȘI: Armand, pusă la ZID după accidentul TERIBIL al firmei pe care o conducea. Mănăstire: "Vă simțiți cu conștiința ÎMPĂCATĂ? A MURIT un om!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel