Armand, pusă la ZID după accidentul TERIBIL al firmei pe care o conducea. Mănăstire: "Vă simțiți cu conștiința ÎMPĂCATĂ? A MURIT un om!"

Silviu Mănăstire a publicat un videoclip de acum 11 ani, cu accidentul de la Distrigaz, acolo unde Clotilde Armand era manager executiv.

În anul 2009, pe strada Electronicii din sectorul 2 Bucureşti, avea loc o explozie a unei țevi de gaz în timpul unor lucrări efectuate de muncitorii de la Distrigaz. În accidentul de atunci, o persoană a murit carbonizată şi alte patru au fost rănite grav.

"Este un om cu mare experiență și acum suntem și noi sub stare de șoc. Nu știm exact ce s-a întâmplat", declara la acea vreme Clotilde Armand despre accident și despre persoana ce a murit. 

Jurnalistul Silviu Mănăstire a readus în atenția candidatei la Primăria Sectorului 1 acest videoclip. 

Cine era persoana decedată. Iată dialogul dintre Silviu Mănăstire și Clotilde Armand

Silviu Mănăstire: Persoana decedată era Dumitru Constantin, era angajatul companiei pe care o conduceați atunci. Procurorii au pus sub acuzare compania pentru omor, dar știu că la scurtă vreme după acest accident dvs. ați plecat din România. Este adevărat?

"Nu, am plecat după 2 - 3 ani. Acest accident s-a produs după puțin timp de când am preluat conducerea. Erau 1700 de persoane, aveam multe de făcut pentru a impune o cultură a siguranței. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să interzic fumatul pe șantier. Când am venit, angajații nici nu aveau echipament de protecție... E grav ce spuneți! Noi am avut foarte mare grijă. Familia o cunosc, nu cred că familia a putut să spună așa ceva, pentru că am făcut totul pentru a-i ajuta și am propus să-l angajăm pe fiul lor", a spus Clotilde Armand acum.

Silviu Mănăstire: E a patra oară când vă întreb! Când ați plecat de la conducerea Distrigaz? Dacă dvs. nu vreți să răspundeți e problema dvs. Doamna Armand, după acest accident, dvs ați plecat în Franța și v-ați întors în România în 2013, la conducerea companiei Egis. Știți cine a ieșit vinovat după acest accident? Persoana decedată!

Clotilde Armand: El era șeful echipei, el a luat toate deciziile, el a semnat totul!

Silviu Mănăstire: Vă simțiți cu conștiința împăcată? A murit un om!

Clotilde Armand: Atunci nu eram șef așa înalt la acea companie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel