Codrin Ștefănescu lămurește misterul anunțului făcut de Dragnea despre prezidențiale

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că la finalul turului de scrutin pentru alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, la sediul PSD vor fi făcute câteva declaraţii spectaculoase, fără însă să divulge şi ce se va declara. A menţionat însă, că, dacă Liviu Dragnea vrea să candideze la preşedinţie, se bucură de o susţinere imensă din partea partidului. 

"Duminică după exit poll vom face câteva declaraţii de presă de la sediul PSD, inclusiv acest anunţ spectaculos pe care toată lumea îl aşteaptă şi pe care îl va face Liviu Dragnea. Vă spun doar atât, nu am ce să vă spun până atunci. Dacă va fi un anunţ legat de candidatura la prezidenţiale, există foarte multă susţinere în partid. Ne-am făcut toate calculele posibile, analiză la nivelul fiecărui judeţ, varianta în care ALDE are candidat propriu, inclusiv varianta în care avem candidat comun ALDE-PSD. Toate aceste aspecte le vom discuta duminică, vom face o analiză şi după exit poll, şi vom face anunţurile. Credem că duminică vom avea un scor foarte bun, pentru că românii sunt alături de noi", a declarat Codrin Ştefănescu. 

În urmă cu doar două zile, Liviu Dragnea a anunţat că duminică seara, după alegerile europarlamentare, va face un anunţ legat de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel