Codin Maticiuc: Mi-a dat țeapă. Mă va costa. Să ne amintim mereu!

Rodica Mitu / 21 noi 2018 / 16:24 Salveaza PDF Comentarii
Codin Maticiuc
Descriere foto: Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a scris pe Facebook un mesaj care ar trebui citit de fiecare dată când considerăm că avem „probleme”.

„O simplă zi de ieri” - așa a intitulat Codin Maticiuc mesajul publicat miercuri, 21 noiembrie, pe contul său de Facebook.

„Ieri m-a sunat un băiat pe care-l consideram prieten și mi-a dat o țeapă. Efectiv mi-a spus că ce programasem să facem luni nu mai facem. Că nu mai are chef efectiv. Și trebuie să menționez data era stabilită de el. I-am spus că mă va costa efectiv, că pierd bani. Mi-a explicat frumos că așa e în viață: lumea mai dă țepe și eu trebuie să fiu pregătit și să mă adaptez din mers.

Mi-a adăugat apoi că și lui i-a dat lumea țepe. Am închis telefonul năucit. Lovit în cap. Nu de prietenia pe care am supraestimat-o ci de lipsa rațiunii pe care mă laud că știu s-o identific.

Mă loveam de pereți în casă și mă certam totodată cu ei și cu mine.

Am primit atunci un mesaj

... de la o fată de la Fundeni. "Am trecut toate analizele și mâine mi se face transplantul." Duș rece. "Bravo, Doamne ajută, scrie-mi când poți să știu că ești bine."

Nu am probleme reale. Nici mulți dintre voi nu aveți. Să ne amintim mereu. S-o văd pe fata asta bine și pe toți prietenii mei de la Fundeni și să vină toate țepele la mine. Mă auzi, Doamne? Mulțumesc anticipat”, a fost mesajul publicat de Codin Maticiuc.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25