Coarnă acuză MAI: ”Facem poze și ne mor polițiștii”. Oprea, singurul ministru bun

Dumitru Coarna
Dumitru Coarna

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC), acuză veșnicele întâlniri de la ministere cu sindicatele. 

”Eu m-am săturat de aceste întâlniri cu sindicatele și cred că nu o să mai merg. Dle prim-ministru, vă rog, alocați fonduri Poliției Române ca să fie patrule din doi, nu din patru, cedăm noi, să nu mai fie unul singur, ci doi.” a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3. 

”La Ministerul de Interne, Gabriel Oprea a fost singurul ministru care în 27 ani a reușit să atragă fonduri” a precizat președintele SNPPC. 

El spune că la întâlnirile cu sindicatele ”ne întâlnim, facem poze, dăm declarații, în timp ce nouă ne mor în continuare polițiștii, pe care-i transformăm în ținte vii.”

”Ministerul de Interne este subfinanțat. Dacă nu oferă finanțe pentru funcționarea acestui minister, va trebui să închidem posturi de poliție și anumite zone vor rămâne fără protecție. Peste 50% din posturile din mediul rural ar trebui închise pentru a avea patrule de doi.” a precizat Dumitru Coarnă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel