CM 2018: Mbappe a părăsit antrenamentul naţionalei Franţei

Mbappe a intrat în Top 10 al celor mai buni marcatori din istoria selecţionatei Franţei, la doar 23 de ani/ Kylian Mbappe. foto: facebook @kylianmbappeofficiel
Mbappe a intrat în Top 10 al celor mai buni marcatori din istoria selecţionatei Franţei, la doar 23 de ani/ Kylian Mbappe. foto: facebook @kylianmbappeofficiel

Mbappe a părăsit antrenamentul naţionalei Franţei pentru CM 2018, după o lovitură la gleznă.

Atacantul francez Kylian Mbappe s-a oprit brusc în timpul antrenamentului de marţi al naţionalei Franţei, după ce a fost lovit în zona gleznei stângi, scrie AFP.

Mbappe a avut la un moment dat un contact cu coechipierul său Adil Rami, la scurt timp oprindu-se din alergare şi aşezându-se pe gazon, unde a primit îngrijiri din partea personalului medical.

El s-a ridicat ulterior, a încercat să-şi reia pregătirea, încurajat de zeci de suporteri ai naţionalei prezenţi la antrenament, dar după câteva minute a renunţat şi s-a îndreptat spre vestiare.

Mbappe (PSG), 19 ani, este jucător de bază al cocoşilor galici, care vor debuta la Mondialul din Rusia sâmbătă contra Australiei, la Kazan. Din grupa C mai fac parte Danemarca şi Peru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel