Clotilde vs. Tudorache. Avocatul primarului PSD aruncă BOMBA

Avocatul primarul Dan Tudorache a făcut declarații de ultimă oră.

După scandalul de luni privind câștigătorul cursei pentru Sector 1, avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a făcut o dezvăluire cutremurătoare.

În jurul orei 23:40, Mihai Drăgan a dezvăluit la Antena 3 că primarul Dan Tudorache nu mai poate face, în principiu, nicio contestație, dat fiind faptul că procesele verbale au fost reținute, iar procuroarea refuză restituirea lor. 

Totuși, în ultimele minute, s-a dat dispoziția de copiere a 473 de procese. Chiar și așa, Tudorache n-ar ști ce să contesteze cu exactitate până la 00:00, pentru că nu le-a citit. 

Termenul limită, ora 00:00. Totuși, Mihai Drăgan a spus că se va cere BEC o posibilitate de prelungire, dată fiind situația. 

„Doamna Clotilde Armand se victimizează peste tot că a interceptat dumneai niște procese verbale. În fapt, acel domn cu procesele verbale era curierul care ducea procesele la sediu pentru formularea unei contestații, la ora 15. Contestație pe care înțelegeam s-o facem împotriva rezultatului alegerilor și modului în care au fost efectuate și numărate”, a declarat Mihai Drăgan. 

Avocatul lui Tudorache a mai precizat că, „în urma acelui scandal și a chemării poliției, procesele verbale au fost ridicate. Termenul limită pentru contestație este 23:59, în seara aceasta. Doamna procuror de la Sectorul 1 refuză să ne restituie procesele verbale. Acum trei minute a dat dispoziție să se copieze 473 de procese verbale și să ni se dea aceste copii. Uitându-mă la ceas, îmi dau seama că mai sunt 20 de minute. Nu știm ce contestăm... Vom face o cerere la BEC ca să prelungească acest termen, având în vedere situația”.

„Sunt la poliție, abia a venit ordonanța care să-mi permită să iau acele copii. Primarul Tudorache în principiu nu mai poate face niciun demers împotriva modului în care s-au desfășurat alegerile”, a mai spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel