Ciutacu îi răspunde lui Antonescu, care a acuzat teroarea mediatică

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a atacat dur televiziunile, susținând că premierul Victor Ponta îl supune la teroare mediatică. 

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizator la România Tv, i-a răspuns lui Crin Atnoenscu, pe pagina sa de Facebook. 

"Crin a descoperit, după o amplă investigație realizată pe cont propriu, că la Antena 3 fac politica editorială consilierii lui Ponta, iar la România TV direct Ghiță și cu securiștii. Și spune apăsat că orice om normal s-ar îndoi la presiunile de neimaginat pe care le facem. Dincolo de faptul că Băsescu nu s-a îndoit de-atâta amar de vreme și nu pare să se împiedice în propriile șireturi, consilierii de azi ai lui Ponta, ăia la care face referire Crin fără să-i nominalizeze, sunt fix consilierii lui de pe vremea când Antena 3 îl susținea cât se poate de transparent", a scris jurnalistul.

VEZI și: Crin Antonescu, crunt cu Traian Băsescu și Victor Ponta

Victor Ciutacu a adăugat: "Atunci cine și în ce scop făcea politica editorială a postului? Iar securiștii și cu Ghiță cred că dormeau de rupeau cînd a veni la mine, de două ori în trei săptămâni, și l-a călcat în picioare pe Ponta fără să-i bage cineva pumnul în gură ori să-i tragă scaunul de sub cur în timp ce-l înjura cu aplicație și talent pe fostul "prieten", azi devenit "dement". Bă, eu m-am săturat de fițele și umorile tuturor - subliniez, TUTUROR! - politicienilor cărora nu le convine că-i strâmbă oglinda televizorului în care se văd ei! Dacă-i strâng chiloții și sunt opăriți, să se dea cu pudră și să se caute. Restu-i impotență politică, justificare penibilă în fața celor care le-au acordat prin vot încrederea și le-au finanțat visurile de mărire". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel