Cîțu: Pensiile cresc cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii

Florin Cîțu a anunțat că punctul de pensie va crește. 

Ministrul de Finanțe a anunțat că Ministerul Muncii are cel mai mare buget, dar și că punctul de pensie va crește. Cu cât? ”Cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii”. 

”Din primul moment am spus că vom crește pensiile în 2020 și astăzi putem să vă spunem că da, în România vom crește pensiile în 2020. Valoarea punctului de pensie va avea cea mai mare creștere, cea mai mare sumă pe care o vom vedea în plus la punctul de pensie, pe care a avut-o vreodată. PSD niciodată nu a mărit pensiile cu această sumă, deși a avut perioadă de creștere economică una de pe alta, nu datorită lor, ci datorită contextului” a spus Florin Cîțu. El a întărit că va fi o creștere cu ”cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii care se pune în plus la punctul de pensie”. 

Rămâne de văzut ce înseamnă această cea mai mare sumă. Ministrul de Finanțe nu a anunțat procentul de creștere a pensiilor. El s-a rezumat prin a spune că ”punctul de pensie va avea cea mai mare valoare”, ceea ce era logic având în vedere că vorbim despre o creștere a punctului de pensie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel