Ciprian Şerban: Orban își demonstrează caracterul misogin

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

"Ludovic Orban își demonstrează încă o dată caracterul misogin prin ieșirile absolut incalificabile la adresa femeilor și prin discursul său trivial", apreciază deputatul PSD Ciprian Şerban.

Iată ce mesaj a transmis deputatul PSD Ciprian Şerban, în replică la afirmaţiile făcute de către preşedintele PNL, Ludovic Orban, la adresa Vioricăi Dăncilă: 

"Să ataci o doamnă, precum s-a întâmplat de curând cu doamna prim-ministru, este sub demnitatea oricărui bărbat, oponent politic sau nu. Nu de puține ori, polemicile politice au demonstrat că ne îndepartam de acel respect de care fiecare dintre noi iși dorește să se bucure. Se încheie un an bogat în evenimente politice, economice, sociale care au influențat viața românilor și în bine și în rău. 

Vreau să cred că binele a fost mai mult. Ne aflăm în An Centenar, un moment deosebit de important și marcant pentru Romania și am avut ocazia să arătăm că suntem uniți, că ne iubim țara, că ne respectăm pe noi și pe cei din jurul nostru. În acest moment de retrospectivă, de bilanț și de îndreptat ce am greșit anul acesta, îmi doresc să devenim cu toții mai responsabili, deschiși dialogului și capabili să preluam de la cei din jurul nostru doar ce este bun. Să colaborăm onest și în deplin respect pentru binele României", a scris deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel