Cioloș, criticat pe pagina Rezist. Administratorul: O să fiu mai atent pe viitor

Administratorul paginii oficiale de Facebook a mișcării Rezist, Petre Sârbu, și-a cerut scuze după ce publicase un mesaj care aducea o critică dură lui Dacian Cioloș.  

"Tu Dacian Cioloș nu eșri un om nou" a scris Sârbu pe pagina Rezist, argumentând că asocierea în noul partid PLUS cu fiul unui fost ofițer de securitate este cel puțin nepotrivită. "Ce coincidență nașpa să te asociezi cu o beizadea cu fiul unui torționar[...] Jos labele de pe România, nu vă mai tolerăm", scria Sârbu, mesajul fiind asumat de pagina Rezist. 

"Am greșit"

Ca urmare a protestului său și din cauza multiplelor dezaprobări primite din partea fanilor paginii, Sârbu a decis să își ceară scuze că și-a permis să posteze mesajul, ca fiind emis de pagina a cărui administrator este. "Eu, Petre Sarbu administrator al acestei pagini doresc să încep în primul rând prin a-mi cere scuze pentru faptul că m-am lăsat purtat de val și am postat o opinie personala în numele comunității #REZIST. Corect ar fi fost să postez pe profilul personal și apoi să dau share. Am greșit si imi merit toate opiniile negative pe care le-am primit. Cu toate astea rămân ferm pe poziție când un politician greșeste trebuie să-și asume greșeala. Dacă ne pretindem oameni noi, în momentul în care că unele persoane cu care ne-am asociat se dovedesc a fi altceva decât au lăsat să pară în a doua clipă ar fi cazul să ne dezicem de ele. N-am înțeles însă de ce lumea a considerat că e un atac la PLUS, când eu am spus că "n jurul RO100 și MRÎ s-au strâns niște oameni aparent valoroși, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine". Nu mai priviți partidele ca pe niște oșteni strânși în jurul unui tătuc. Chiar dacă era Maica Tereza, lui Băsescu tot îi plecau parlamentarii la PSD. O să fiu mai atent pe viitor și o să postez opiniile personale pe pagina personală, nu pe cea a unei comunități", a scris ulterior Sârbu pe pagina Rezist. 

VEZI ȘI:

Alex Coita: Sunt niște chestii reale. Domnul Cioloș poate nu știe...

Radu Herjeu, sfat pentru Iohannis: Ai rugat pe cineva să noteze?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel