Măsuri fiscale. Ciolacu: Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament pe pachetul legislativ. Îmi voi pune mandatul pentru reforme și dreptate socială

Marcel Ciolacu ține o ședință de Guvern la Palatul Victoria.

În începutul ședinței de Guvern de joi, 24 august 2023, premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații despre măsurile fiscal-bugetare pe care Guvernul României le va lua.

„Trebuie să oprim debandada bugetară, trebuie să facem un sistem fiscal echitabil pentru toată lumea și trebuie să luptăm în mod real cu evaziunea. Risipia bugetară, evaziunea și ocolirea taxelor cumulate sunt frâna care ține pe loc dezvoltarea României. Din punctul meu de vedere, nu mai putem continua așa.

Miliarde de euro ajung în buzunarele unor șmecheri su sunt risipite în instituții care se calcă pe picioare, în loc să fie folosite pentru drumuri spitale și școli. Discuțiile din ultimele săptămâni au arătat clar că avem nevoie de reforme profunde.“, a spus Marcel Cioalcu.

CITEȘTE ȘI       -      Măsuri fiscale propuse de Guvernul Ciolacu. 61% dintre angajați sunt foarte îngrijorați de scăderea veniturilor și a puterii de cumpărare / foto

Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pentru reforme și dreptate socială

„Vreau să vă anunț că Guvernul își va asuma răspunderea în fața Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală și cele pentru combaterea evaziunii. Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială.

Trebuie să separăm apele și românii să vadă cine vrea cu adevărat să facă reforme și să ducă această țară înainte și cine se opune și luptă pentru privilegii și pentru marile averi. Eu cred că aceasta este calea și vă anunț că voi merge înainte cu toată fermitatea”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Sondaj cu zeci de mii de voturi după tragedia cu șoferul drogat. Opreanu: „Ciolacu și Predoiu au o mare responsabilitate. Ar trebui să dea de gândit”. Sistemul antidrog, reorganizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel