Cine sunt cele trei persoane care au recunoscut că au ucis-o pe femeia din valiză. Noi detalii terifiante din anchetă

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Trei persoane au fost arestate în dosarul crimei care a cutremurat țara, al fetei găsite în valiză, în Giurgiu. 

Au fost reținute două surori, Elena și Silvia Constantin, dar și iubitul uneia dintre ele, Giani Dinu, conform gândul. Cei trei au recunoscut că au ucis-o pe Mihaela Sabina. După ce au omorât-o, au transportat-o cu mașina uneia dintre femei pe câmpul din Giurgiu și au decis împreună s-o incendieze. 

Bărbatul implicat în crimă are doar 21 de ani. Sursa citată scrie că ar fi iubitul uneia dintre fete, dar și proxenet. Tânărul a fost ridicat de anchetatori din locuința mătușii sale, din Ferentari. Se pare că acolo ar fi fost săvârșită și crima.

Moartea femeii a fost provocată de șoc traumatic și hemoragic. 

”Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual, iar cauza morții este stabilită cert în raportul medico-legal: șoc traumatic și hemoragic, nu moarte prin otrăvire. Faptul că s-a găsit insecticid în corpul victimei dovedește că ea a înghițit acest lichid, dar nu într-o cantitate care să fi dus la deces” au spus surse judiciare pentru sursa citată anterior. 

Femeile implicate au susținut că fracturile costale s-au produs când s-a încercat resuscitarea. În același timp, niciunul dintre cei trei nu a spus cine a aplicat lovitura cu un obiect dur în creștetul capului femeii decedate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel