Cine este Pavel Năstase, MINISTRUL EDUCAȚIEI din guvernul GRINDEANU

[] []

03 ian 2017 / 15:02
Salveaza PDF Comentarii

Pavel Năstase (65 de ani) este numele pentru postul de ministru al Educației în guvernul Sorin Grindeanu.

Pavel Năstase este președintele Senatului Academiei de Studii Economice din București (ASE) și a fost rector al instituției. El predă informatica de gestiune, fiind la bază analist și programator. Este absolvent de ASE și de Matematică și a luat doctoratul în 1986 tot la ASE cu specializarea Calcul economic și cibernetica economică.

Între anii 1993 – 1996 a ocupat funcția de Conferenţiar la Catedra de Informatică de Gestiune, la Academia de Studii Economice din Bucurețti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

În perioada 1991 – 1993 a ocupat funcția de lector la Catedra de Informatică de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucurețti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

În perioada 1980 – 1991, Pavel Năstase o fost asistent la Catedra de Informatică de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucurețti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

În perioada 1975 – 1980 a fost programator la Centrul de Prelucrare Automată a Datelor şi Consultanţă (CPADC) din cadrul CEPECA.

VEDEȚI AICI CV-UL LUI PAVEL NĂSTASE.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23