Cine este Pavel Năstase, MINISTRUL EDUCAȚIEI din guvernul GRINDEANU

[] []

03 ian 2017 / 15:02
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pavel Năstase (65 de ani) este numele pentru postul de ministru al Educației în guvernul Sorin Grindeanu.

Pavel Năstase este președintele Senatului Academiei de Studii Economice din București (ASE) și a fost rector al instituției. El predă informatica de gestiune, fiind la bază analist și programator. Este absolvent de ASE și de Matematică și a luat doctoratul în 1986 tot la ASE cu specializarea Calcul economic și cibernetica economică.

Între anii 1993 – 1996 a ocupat funcția de Conferenţiar la Catedra de Informatică de Gestiune, la Academia de Studii Economice din Bucurețti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

În perioada 1991 – 1993 a ocupat funcția de lector la Catedra de Informatică de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucurețti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

În perioada 1980 – 1991, Pavel Năstase o fost asistent la Catedra de Informatică de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucurețti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

În perioada 1975 – 1980 a fost programator la Centrul de Prelucrare Automată a Datelor şi Consultanţă (CPADC) din cadrul CEPECA.

VEDEȚI AICI CV-UL LUI PAVEL NĂSTASE.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24