Cine este MARELE CÂȘTIGĂTOR al fuziunii PNL-UNPR

Un mare câștigător se profilează pe scena politică, dacă fuziunea UNPR-PNL se va realiza. Unul neașteptat. 

Fuziunea PNL-UNPR a luat prin surprindere PSD. UNPR a câștigat alături de PSD alegerile locale. După alegeri, în loc să-și savureze câștigul, se întâlnește cu tabăra adversă în eventualitatea unei înțelegeri post alegeri locale și pre alegeri parlamentare. Alina Gorghiu, copreședinta PNL, a spus, pentru dcnews.ro, că săptămâna viitoare se va lua o decizie clară și definitivă, în BPN al PNL, ca urmare a negocierilor cu UNPR. 

Însă, dacă fuziunea PNL-UNPR va deveni realitate, PNL nu ar avea nimic de câștigat procentual, UNPR fiind un partid ce atrage o foarte mică parte din electorat. În schimb, liberalii au de pierdut ca imagine. După ce au criticat UNPR până acum, se asociază cu el. Costurile de imagine pentru PNL sunt mari. 

PSD nu pierde mare lucru în teritoriu. Liviu Dragnea a spus, la DCNEWS LIVE, că nu pierde nimic, pentru că acolo unde UNPR nu i-a răspuns, au răspuns alte partide, alături de care a făcut majoritate. 

Marele câștigător al fuziunii PNL-UNPR ajunge să fie USR, fostul USB, al lui Nicușor Dan, care va strânge roadele loviturii de imagine pe care și-o dă singur PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel