Cine este Ilan Laufer, ministru desemnat pentru IMM-uri

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer, ministrul desemnat pentru IMM-uri în Guvernul Mihai Tudose, este fondator al companiei Retail Group și cel care a intermediat intrarea retailerului de îmbrăcăminte H&M în România.

Ilan Laufer s-a aflat și în Cabinetul Grindeanu, pe postul de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Este absolvent de Educație Fizică și are șapte apartamente în Capitală.

Ilan Laufer a mai lucrat pentru Guvern în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014, inclusiv în mandatul de ministru delegat în Cabinetul Ponta al fostului său șef, Florin Jianu, care a demisionat din Guvernul Grindeanu în contextul scandalului politic privind modificarea Codului Penal prin OUG.

Omul de afaceri a deținut în România firmă de consultanță în imobiliare H&L Retail Group, iar în Republica Moldova a coordonat relansarea Centrului Comercial „Grand Hall" și s-a implicat și în afaceri cu cosmetice.

Potrivit declarației de avere, Ilan Laufer are o casă în Corbeanca, de 803 mp, două terenuri intravilane în aceeași localitate, în suprafață totală de 1.840 mp și 7 apartamente în București, cu suprafețe între 77 și 105 mp. Trei ditnre ele au fost închiriate, el câștiogând peste 58.000 de lei.

În 2016, a vândut un apartament, pe care a încasat 113.000 euro. Laufer are și un autoturism Mercedez Benz Clasa S, o motocicletă Yamaha, trei ceasuri de lux, de peste 10.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel