Cine este Andrei Cazacu, numit de Nicolae Ciucă într-o funcție de vârf după eșecul Rabla 2020

Programul Rabla, care s-a blocat înainte de a fi demarat, a generat o schimbare pe scena politică, parafată de premierul interimar, Nicolae Ciucă.

Dan Cătălin Vatamanu a fost înlocuit cu Ştefan-Andrei Cazacu, la conducerea Administrației Fondului pentru Mediu, funcția de președinte fiind cu rang de secretar de stat. 

În luna noiembrie 2020, Ludovic Orban îl numise pe Ştefan-Andrei Cazacu în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. 

”De 7 ani activez în Camera Deputaților, în calitate de consilier, iar în ultimul an am avut privilegiul să fiu consilierul Ministrului Mediului, Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, și astfel să contribui semnificativ la implementarea politicilor de mediu naționale.” declara Cazacu înainte de alegeri, el însuși fiind candidat al PNL Iași pentru Senat. 

În vârstă de 35 de ani, el este prezentat de presa locală ca un tânăr consultant politic, absolvent de științe politice și administrație publică, care s-a implicat activ, în ultimii 13 ani, în campanii electorale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel