Cine ar fi bănuit de otrăvirea Doinei Pană. Pierderi de sute de milioane de euro

Doina Pană
Doina Pană

Doina Pană afirmă că a pățit cel mai urât lucru care i se putea întâmpla. Subliniază că nu se victimizează pentru că acum e bine. 

Într-o declarație pentru ncn, Doina Pană afirmă următoarele: 

”În calitate de ministru al pădurilor, atât în primul mandat cât și în al doilea, eu am luat niște măsuri care au deranjat foarte, foarte tare, în sensul terminării tăierilor ilegale de arbori. Asta a costat sume uriașe pe cei care practicau acest lucru. De exemplu, numai măsura pe care am luat-o în Codul Silvic legată de monopol, a costat firma Schweighofer 150 de milioane de euro pe an. Este sumă vehiculată de ei în momentul în care au scris primului ministru la ora respectivă, Victor Ponta, că dacă eu fac schimbările (pe care oricum le-am făcut) în Codul Silvic, acestea sunt pierderile pe care le vor avea ei! Am știut că nu mă iubesc, era firesc să nu mă iubească. Am văzut că încercau să mă discrediteze în toate modurile, dar nu m-am așteptat niciodată să meargă atât de departe.

Foarte pe scurt, prin luna noiembrie am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, inima era deja foarte afectată, nu zic bolnavă pentru că s-a realizat ulterior că inima nu era bolnavă ci o agresiune externă a determinat manifestările respective, adică aveam modificări pe E.K.G. cu iminență de preinfarct în permanență. Am făcut tratament, m-au văzut mai mulți specialiști, eu mă simțeam tot mai rău. M-a ajutat Bunul Dumnezeu într-un final, pentru că dându-și seama că nu mai au ce analize să-mi facă și ce medicație să-mi schimbe, m-au trimis la toxicologie. Acolo am făcut analize pentru metale grele. A reieșit o concentrație mare de mercur. (...)

Eu, în momentul în care mi-am dat demisia din Guvern, nu știam ce am. Mi-am dat demisia în 3 ianuarie și abia în 15 ianuarie am aflat rezultatul analizei respective. (...)Am așteptat să plec, e adevărat că n-am putut pleca numai în 29 ianuarie, deși în 3 mi-am dat demisia, pentru că n-a vrut să semneze președintele Iohannis, dar la câteva zile, în 2 sau în 3 februarie, nu îmi mai aduc aminte, am depus plângerea.”

În final, fostul ministru spune că aici se poate ajunge în această țară ”în care dăunezi intereselor mafiote”. 

Ziardecluj.ro scrie că suspect de complicitate în acest caz ar fi chiar un fost șef de cabinet al ministrului Doina Pană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel