Cine a condus autoturismul de lux cumpărat de Carmen Dan - DOCUMENT

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că fostul ministru Carmen Dan a achiziţionat o maşină de lux pentru Camera Deputaţilor, iar preţul acesteia este echivalent cu cel al 10 maşini Dacia Logan, care puteau fi cumpărate pentru poliţişti. 

Iată, însă, conform unui document Antena 3, cine le-a condus. Este vorba de demnitari liberali, proveniţi chiar din partidul lui Marcel Vela. Conform documentului, autoturismul marca BMW seria 7 a fost condus de Ben Oni Ardelean şi de Marilen Pirtea. 

"Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumpărat un BMW seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan, şi l-a dat în comodat la Camera Deputaţilor. Şi atunci cred că erau sindicate. Eu sunt de două luni ministru, am solicitat Camerei Deputaţilor să returneze maşinile de lux cumpărate pe banii poliţiştilor din venituri proprii, din încasările de la plăcuţele de înmatriculare, cumpărând prin acest minister, cheltuind bani aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru colegii de sindicat ai domnilor care ridică această problemă şi mă întreabă pe mine, făcând aceste comparaţii macabre", a declarat Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel