Chirieac, despre "masa rotundă" a lui Simion pentru București: Poate să ia voturi de peste tot. Lucrurile se complică

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Bogdan Chirieac a comentat un sondaj care răstoarnă calculele politice, luând în calcul ideea unei viitoare alianțe propuse de AUR, cu Cozmin Gușă în frunte, pentru primăria capitalei.

În cadrul unei emisiuni la Realitatea Plus, analistul Bogdan Chirieac a comentat ultimul sondaj, al celor de la Asociața Româno Americană, care răstoarnă calculele politice, abordând ideea unei viitoare alianțe propuse de AUR, prin vocea lui George Simion, pentru primăria Bucureștiului.

"Există multă nemulțumire și în capitala României"

"Poate să ia voturi de peste tot cu această alianță suveranistă. Dacă Cozmin Gușă va fi candidatul AUR la primăria generala a capitalei, atunci lucrurile se complică și mai mult. (...) Campania va avea un rol foarte important și dacă mai intră un candidat puternic, AUR nu are deocamdată un candidat puternic la București, lucrurile se complică. Există multă nemulțumire și în capitala României pentru situația economică, pentru creșterea de taxe și impozite, pentru felul în care administrația tratează cetățeanul, felul în care ANAF-ul cu Ministerul Finanțelor, domnul Boloș, a îngreunat într-o manieră catastrofală activitatea firmelor comerciale din România. Vedeți e-Factura, vedeți alte aberații, vedeți multe lucruri despre care noi presa am discutat intens în ultimele 6 luni de zile, dar pe care guvernanții nu le-au luat în calcul. Oricum, să știți că, în opinia mea, nu partidele politice sunt determinante în campania pentru primăria generală a Bucureștiului, ci personalitatea candidatului. Acolo este cheia, ca să spun așa", a spus Bogdan Chirieac. 

CITEȘTE ȘI: Simion, "masă rotundă" pentru o alianță cu candidat comun la București: Să le fie frică. Piedone sau Gușă pentru răsturnarea lui Nicușor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel