De ce n-a fost chemat Cîrstoiu la ședința coaliției. Chirieac: Candidatul Cîrstoiu nu contează pentru nimeni! Ar putea fi schimbat. Deja e un joc peste capul domniei sale

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Va fi retras Cătălin Cîrstoiu? Cu cine va fi înlocuit?

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al coaliției la Primăria Generală a Capitalei, nu a fost chemat la discuțiile PSD - PNL din motive care încă nu sunt clare. Analistul politic Bogdan Chirieac a avut de făcut mai multe observații pe acest subiect, în direct la România TV:

"Medicul Cîrstoiu contează pentru pacienții săi. Candidatul Cîrstoiu nu contează pentru nimeni, să fie foarte clar. Ar putea fi schimbat. Cred că deja e un joc peste capul domniei sale. Da, prin faptul că n-a fost chemat, există această posibilitate: să fie schimbat. Altminteri, onorabila coaliție trebuie să-și asume că doctorul Cîrstoiu va obține un 8-10%, situându-se pe locul trei, la mare distanță de primii doi clasați. Ceea ce este devastator pentru coaliția care conduce România. Și, mă rog, n-o conduce așa de rău."

Cine-i va ține piept lui Piedone și lui Nicușor Dan

Bogdan Chirieac a declarat: "L-ați auzit pe Rareș Bogdan: ca să salvăm coaliția, fără domnia sa (n.r. Cătălin Cîrstoiu), trebuie să avem un candidat comun. Dacă nu avem un candidat comun, este aberantă și comasarea alegerilor și faptul că PSD și PNL au o listă comună la europarlamentare. Înseamnă că n-a avut rost nimic. Și decizia a fost greșită de sus până jos. În opinia mea, sunt obligați să aibă un candidat comun în acest moment.

De altfel și șansele, firave cum sunt ele, există doar în cazul unui candidat comun. Este o eroare majoră a coaliției. Eu sper foarte mult că onorabilii șefi ai coaliției au tras învățămintele necesare pentru alegerile din septembrie și din decembrie. Nu se poate merge în acest fel mai departe. Se pune țara în pericol!

N-aveau cum să știe sondajele ce șanse are medicul Cîrstoiu la Primăria Generală. Puteau să-i măsoare doar notorietatea care era inexistentă. Acum e notoriu doctorul Cîrstoiu! Vizibilitatea sa tinde către 8%, deci este foarte bine" a mai spus, cu urme de ironie, Bogdan Chirieac.

Citește și Începe ședința decisivă a coaliției PSD - PNL pentru București. Cătălin Cîrstoiu lipsește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel