CExN al PSD, subiecte fierbinți. Boștinaru: Trebuie să mărturisesc

Victor Boștinaru, după gestul lui Orban: Costisitor pentru România
Victor Boștinaru, după gestul lui Orban: Costisitor pentru România

Victor Boștinaru a dezvăluit, vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, realizată de Radu Tudor, ce se va discuta în Comitetul Executiv Național al PSD.

Victor Boștinaru a enumerat, la Antena 3, care sunt subiectele aflate pe ordinea de zi în CExN PSD care va avea loc duminică. Social-democratul a evitat să spună dacă se va discuta despre ordonanța cu privire la amnistie și grațiere.   

Citește și : Consiliu Național PSD, duminică. Alegeri în partid, vot-cheie

"Acest moment va avea consecințe"

"Trebuie să mărturisesc din start că dincolo de faptul că pentru mulți dintre adversarii noștrii politici povestea acestei ordonanțe (n.r. privind amnisitia și grațierea) și nu mai au în program decât întrebări despre asta, eu particip la Consiliul Național, nu cunosc ordinea de zi, nu am calități de ghicitoare, deci speculațiile pe subiectul acesta mi le reprim pentru că înțeleg din ce a am văzut, că vor fi lucruri mai serioase decât acest element vecin cu scandalul, chestiuni cu privire la punerea în stare de lucru a departamentelor partidelor, alegerea președintelui Consiliului Național și ambele instituții erau foarte utile partidului pentru că au lipsit și asta s-a văzut în scăderea dramatică până de curând a activității partidului de a gestiona activitatea Guvernului și de a sprijini Guvernul prin producerea de natură politică pentru politicile sectoriale. Așa că eu mă uit mai degraba la acest subiect. Sunt convins că din motive care sunt mai puțin suculente pentu mass-media, se va discuta despre momentul moțiunii de cenzură. Acest moment va avea consecințe asupra evoluției politice viitoare atât asupra PSD-ului și ALDE cât și asupra PNL-ului care astăzi este mai degrabă e portavocea acetui efort nu știu cât de eficace și aducător de rezultate va fi el. Și mai spun că probabil se vor discuta chestiuni referitoare la preluarea efectivă a președinției rotative de la 1 ianuarie, pentru că acel efort de șase luni de zile este un efort care ar trebui să fie națonal și văd că în nefericita tradiție a răzbiului intern româno-român, transferat de multe ori la Bruxelles, colegii noștri din opoziție nu dau niciun semn că ar dori să fie parte a unei constucții comune pe timpul acestei președinții, așa cum au făcut-o toate celalte state", a declarat Victor Boștinaru.

Citește și : OUG amnistie-grațiere. Iordache: Momentul zero! CEx, decizie, câți vor fi ELIBERAȚI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel