CEx PSD, decizii. Cine-i înlocuiește pe Șerban Nicolae și Mircea Drăghici

Irina Constantin / 03 iul 2019 / 23:52
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Șerban Nicolae a fost înlăturat de partid de la conducerea senatorilor PSD, din cauza neînțelegerilor cu liderii PSD. Se pare că șase colegi ai lui Șerban Nicolae au votat pentru înlocuirea sa și doar doi s-au abținut. 

Senatorul de Mehedinți și vicelider al grupului senatorilor PSD, Liviu Lucian Mazilu, îl va înlocui deocamdată pe Șerban Nicolae. 

Social-democrații au mai decis, miercuri, ca trezorier al PSD, după plecarea din funcție a lui Mircea Drăghici, să fie Ștefan Mihu, senator PSD de Constanța. 

În ceea ce privește remanierea, potrivit surselor citate de Mediafax, Viorica Dăncilă va veni, în două săptămâni, cu propuneri de remaniere extinsă. 

La următoarea ședință a CEx va fi stabilit președintele Consiliului Național, după ce Mihai Fifor a devenit secretar general al PSD, au mai spus sursele citate.

Totodată, PSD a demarat patru sondaje de opinie, unele vizând și prezidențiabilul partidului. Într-unul dintre sondaje a fost introdusă și Viorica Dăncilă pentru prezidențiabil, au conchis sursele social-democrate.