Celebru patron de Formula 1, ARESTAT

Formula 1
Formula 1

Patronul echipei Force India, care concurează în Formula 1, Vijay Mallya, 61 ani, a fost arestat marţi la Londra, la cererea autorităţilor indiene, sub suspiciunea de fraudă şi spălare de bani, anunţă presa internaţională, potrivit Agerpres.

Poliţia londoneză a indicat că acuzaţiile aduse magnatului indian vizează mai ales nerambursarea unui credit de aproape 1,5 miliarde de dolari. Un tribunal din New Delhi a fost sesizat anul trecut, cerând prezenţa omului de afaceri, care nu s-a prezentat de trei ori şi a refuzat orice colaborare cu anchetatorii.

India a cerut extrădarea sa. Mallya a fost arestat după ce s-a prezentat la un post de poliţie. Ulterior, la tribunal, el a fost eliberat pe cauţiune.

Mallya, patron al echipei Force India din anul 2007, cunoscut pentru stilul său de viaţă extravagant, a simbolizat mult timp succesul omului de afaceri indian. El a reuşit să facă din berea Kingfisher o marcă internaţională, înainte de a fi destituit în februarie 2017 din consiliul de administraţie al grupului United Breweries. Compania sa aeriană Kingfisher Airlines a dat faliment.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel