Cele mai bune obiceiuri alimentare pentru mușchi puternici. De ce nu ai nevoie doar de proteine

FOTO: Pexels/ Photo by Andrea Piacquadio
FOTO: Pexels/ Photo by Andrea Piacquadio

Mușchii se dezvoltă cu o combinație de fitness, odihnă și alimentație adecvată. 

Când vine vorba de a construi mușchi mai puternici, este important să fii precaut cu privire la modul în care te antrenezi și la felul în care mănânci, precum și la cum îți asculți corpului. De asemenea, mușchii se dezvoltă treptat, așa că este important să continuați cu obiceiurile care simțiți că vă ajută.

Obiceiurile alimentare sunt importante pentru a rămâne consecvenți atunci când lucrați spre beneficiile dumneavoastră pentru sănătate.

Dacă nu știi de unde să începi, Lisa Moskovitz, de la New York Nutrition Group și autoarea cărții The Core 3 Healthy Eating Plan, oferă câteva informații despre cele mai bune obiceiuri alimentare pentru mușchii mai puternici.

Mâncați suficiente proteine

„Proteina este un macronutrient esențial care acționează ca o poartă către repararea, recuperarea și creșterea țesuturilor”, spune Moskovitz. „Consumarea unei cantități suficiente de proteine ​​este esențială pentru potențialul de creștere musculară.”

De obicei, doza alimentară recomandată (RDA) pentru proteine ​​este de 0,8 grame de proteine ​​per kilogram de greutate corporală. 

Cu toate acestea, Moskovitz sugerează să vă aflați nevoile de proteine ​​cu un dietetician certificat. 

De obicei, ea recomandă să consumați cel puțin jumătate din greutatea dvs. în grame de proteine. Astfel, la 80 de kilograme, ar trebui să consumați minimum 40 de grame de proteine.


Echilibrează-ți nutrienții din farfurie

Deși proteina este o parte importantă a dezvoltării mușchilor, nu este singurul macronutrient cheie.

„Când pregătiți mesele, nu uitați de carbohidrați și grăsimi”, spune Moskovitz. „Carbohidrații oferă cea mai rapidă sursă de combustibil pentru antrenamentele cu greutăți, iar grăsimile antiinflamatoare ajută la absorbția nutrienților și la producția de hormoni necesari pentru a construi mușchii."

Clinica Mayo sugerează chiar că în timpul unui antrenament, carbohidrații îți alimentează creierul și mușchii. Așadar, pentru antrenamentul de intensitate medie, consumați aproximativ 3 până la 5 grame de carbohidrați pentru fiecare kilogram de greutate corporală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel