CEA MAI TARE GLUMĂ despre Nicușor Dan

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Circulă pe Facebook cea mai tare glumă despre Nicușor Dan.

”De când e Nicușor Dan primar, nici vara nu avem căldură” - este gluma care circulă pe Facebook.

-----

Nicușor Dan ”speră” că problemele cu apa caldă vor mai dura doar ”o săptămână şi un pic“

Nicușor Dan „speră“ ca problemele cu apa calda vor mai dura doar „o săptămână şi un pic“

Primarul general, Nicuşor Dan, şi-a exprimat speranţa că problemele cu furnizarea apei calde din Capitală vor fi rezolvate în aproximativ o săptămână, menţionând că acestea sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale.

"O revizie durează între 4 şi 6 săptămâni, sper, deci deja suntem la trei săptămâni de când a început, eu sper să mai dureze o săptămână - o săptămână şi un pic", a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că oprirea furnizării apei calde este "semnificativă" în sectoarele 4 şi 5.

"Am vrut să fiu foarte echilibrat în relaţia pe care o avem cu ELCEN. Aş dori şi să preluăm ELCEN, plătind statului, Ministerului Energiei, contravaloarea, tocmai ca să nu mai fie tot timpul această pasare a răspunderii între ELCEN şi Termoenergetica, societatea noastră. Problemele care sunt în Bucureşti de 2-3 săptămâni nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale", a adăugat Nicuşor Dan.

Astuparea gropilor în Capitală

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că PMB va acționa pentru astuparea gropilor din asfalt: „Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”.

„Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”, anunță Nicușor Dan.

El spune că bugetul Administrației Străzilor, „care înseamnă gropi, marcaje și semafoare”, este de 20 de milioane de lei pe 2021.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel