Ce rol va juca de acum Ludovic Orban, cine-i va lua locul la Camera Deputaților. Cîțu: Toți avem de învățat

Florin Cîțu a vorbit despre rolul pe care-l va juca Ludovic Orban de acum.

Florin Cîțu a fost ales astăzi noul președinte al Partidului Național Liberal.

Florin Cîţu a obţinut 2878 de voturi, cu 1000 mai multe decât Ludovic Orban. Florin Cîţu a obţinut 60,3 la sută dintre voturi, în timp ce Ludovic Orban 39,7 la sută. 

Într-un interviu pentru Antena 3, întrebat pe cine vede în locul lui Ludovic Orban la Camera Deputaților, Florin Cîțu a spus: "o să avem o discuție în BEx. Eu vreau să vă obișnuiți cu acest stil de lucru. Voi discuta în BEx cu colegii mei, vom vedea care e cea mai bună opțiune și apoi vom anunța cine o să fie opțiunea noastră. Opțiunea mea nu pot să v-o spun". 

Mai mult, întrebat ce rol va mai avea Ludovic Orban în PNL după rezultatul de la congres și după declarația făcută de acesta în care și-a anunțat demisia din Camera Deputaților și ruptura de Klaus Iohannis, Florin Cîțu a spus că "va avea un rol foarte important".

"Un rol important. Ludovic Orban este un membru PNL cu experiență politică foarte mare, de la care toți avem de învățat. Este membru în Biroul Executiv, are un vot în Biroul Executiv, are o voce importantă în Biroul executiv, deci sunt sigur că va fi în continuare o voce importantă în PNL", a mai spus Florin Cîțu.

Ludovic Orban, SUPĂRAT: DEMISIA mea va fi luni pe masa lui Florin Cîțu. Între mine şi Klaus Iohannis NU MAI EXISTĂ niciun parteneriat

(...)

"De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale pentru a realiza un salt de care România are nevoie. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile și acțiunea politică pentru apărarea democrației, pentru apărarea drepturilor și libertăților, pentru apărarea valorilor liberale și voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum alături de colegii mei!

Vreau să vă anunț de acum că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră, pe masa președintelui ales, Florin Cîțu.

Vreau să vă mai spun un lucru. Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat!", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel