Ce faci cu friptura rămasă de la Revelion. Nu o arunca! Cea mai bună variantă. Este delicios!

Ema Apostu / 02 ian 2020 / 17:21

Ți-a rămas friptură multă, după Revelion? Nu o arunca! Iată ce poți face cu ea. Te-ai fi gândit la această variantă?

Dacă nu ai mâncat toată friptura de porc preparată pentru Sărbători, nu o arunca. Scurge-o bine de sos cu ajutorul unor şerveţele din hârtie absorbante şi foloseşte-o la prepararea sandvişurilor, scrie click.ro. Mai poţi folosi frunze de salată verde şi felii subţiri de brânză sau caşcaval. 

Carnea de curcan e gustoasă şi plină de vitamine. Toacă mărunt carnea, căleşte-o puţin în ulei de măsline şi adaugă o lingură de suc de roşii şi busuioc. Vei obţine un sos foarte gustos şi hrănitor pentru paste.

Vezi și: Tort delicios din cozonacul rămas de la Sărbători. Rețeta genială

De ce să pui ouă crude în carnea tocată de porc. Trucul genial al bucătarilor