Ce a apărut în fața Guvernului. "Urât, foarte urât, chiar inadmisibil"

Guvernul, indiferent de premier, a uitat un detaliu foarte important aflat chiar în fața lui, sub ochii prim-ministrului. 

Că imaginea contează! Și contează mult când, an de an, un munte de zăpadă zace în fața Palatului Victoria, plin de mizerie, până când soarele îl topește. 

"Am trecut chiar acum pe lângă sediul Guvernului și mă uitam uimit la munții de zapada care stau în fiecare iarnă până când... aparele soarele!!! Nici unul dintre foștii premieri n-a fost deranjat de imaginea urâtă pe care o lasă acești munți de zăpadă, pentru că deja s-a creat un precedent cu ani în urma și situația se repetă an de an! Societățile de deszăpezire o depun, așteaptă primăvara, toți premierii au tăcut și iată, de-acum avem o stare de permanență! Urât, foarte urât, chiar inadmisibil pentru o Capitală europeana! Domnilor guvernanți, foști și actuali, mai puteți să ne dați un exemplu în Europa, unde se mai întimplă așa ceva? Doar un exemplu, unul singur...", a scris senatorul Dumitru Pelican, pe pagina sa de Facebook. 

Problema munților de zăpadă din fața Palatului Victoria este una veche, de ani. Iată o fotografie epochtimes-romania.com din 2014. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel