Cazul primarului MORT reales în Deveselu, în atenția presei străine. Ce scriu publicații cunoscute din Europa și SUA

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Cazul primarului mort de Covid-19 și reales în funcție la alegerile locale, a făcut înconjurul lumii. Mai multe publicații cunoscute au scris despre această întâmplare.

Mai multe publicații cunoscute din Europa și SUA au scris despre cazul primarului mort din Deveselu care a fost reales în funcție, relatează Bihon.ro

Cititorii Reuters au putut vedea următorul titlu: "Sătenii români au ales un primar mort la o diferenţă mare". Le Parisien a prezentat acest caz ca fiind "povestea zilei". 

„Poveste zilei ne vine din micul sat Deveselu, din România: primarul Ion Aliman a fost reales triumfător, la două săptămâni după…moartea sa din cauza coronavirusului”, a fost titlul folosit de "Le Parisien". 

Cotidianul elvețian „24 heures” și ABC News, sunt alte publicații care au scris despre cazul inedit din țara noastră. CCN a scris în special despre evenimentul petrecut la mormântul primarului reales. 

„Un videoclip difuzat pe reţelele de socializare a arătat zeci de săteni care vizitează mormântul lui Ion Aliman, pentru a aprinde lumânări după încheierea votului”, au scris jurnaliștii CNN.

Evenimentul a amuzat și publicul din Canada unde CBC a relatat evenimentul. Totodată, situația a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, oamenii fiind surprinși de o astfel de întâmplare.

VEZI ȘI: Primar MORT, REALES în funcție la locale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel