Caz Onești. Fiica lui Moroșan: Am sunat, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul

Caz Onești  / Captură Antena 3
Caz Onești / Captură Antena 3

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești care a luat ostatici doi muncitori, spune că a încercat să contacteze autoritățile în timp ce criza era în derulare.

Într-o declarație difuzată joi, 4 martie, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, femeia spune că, atunci când a încercat să contacteze poliția, i s-a închis telefonul.

„Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație. Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. (...) Am încercat să vorbesc cu el (cu tatăl ei, n.r.) Mi-a spus în telefon: 'Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie!'", a zis fiica lui Gheorghe Moroșan.

A mai spus că a vorbit cu tatăl său luni, în dimineața care a precedat tragedia, iar acesta era calm și nu lăsa să se bănuiască nimic cu privire la intențiile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel