Cavani şi Neymar, trofee noi în vitrină

Cavani şi Neymar au fost onoraţi cu trofeele celui mai bun marcator şi pasator înaintea meciului PSG-Angers.

Preşedinta Ligii de Fotbal Profesionist (LFP) din Franţa, Nathalie Boy de la Tour, a înmânat premiile pentru cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator din sezonul 2017-2018 atacanţilor Edinson Cavani şi, respectiv, Neymar înaintea meciului din Ligue 1 dintre Paris Saint-Germain şi Angers, programat sâmbătă pe Parc des Princes.

Cei doi sud-americani au primit premiile din partea preşedintei LFP şi a coordonatorului sportiv de la PSG, Maxwell, cu câteva minute înainte de fluierul de început al meciului, în aplauzele publicului, informează cotidianul L'Equipe.

Jucătorul uruguayan a încheiat pe primul loc în clasamentul marcatorilor campionatului 2017-2018, cu 28 de realizări (32 de meciuri), în timp ce brazilianul Neymar a fost cel mai bun pasator, cu 13 pase decisive (în 20 de meciuri), în afara celor 19 goluri înscrise.

Neymar a participat la primele trei meciuri oficiale ale lui PSG din acest sezon, în timp ce Cavani a rămas în repaus pentru o accidentare la pulpa piciorului contractată la Cupa Mondială. El a reluat pregătirea marţi şi ar putea intra pe finalul meciului cu Angers.

Vezi și: Neymar, reacţie după scenele teatrale de la Cupa Mondială



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel