Cavani, posibilă plecare de la PSG. Cu ce echipă ar putea semna

Edison Cavani, una dintre piesele de bază a celor de la PSG ar putea pleca în această vară. Motivul principal ar fi relația tensionată cu Neymar.

Tensiunile dintre cei doi atacanți de la PSG au început în luna septembrie, când după un meci cu Lyon, Neymar i-ar fi spus patronului Nasser Ghanim Al-Khelaifi că „relația cu Cavani este absolut imposibilă", cerându-i chiar să-l și vândă pe vârful uruguayan.

Punctul culminant al tensiunilor pare să fi fost atins la ultima partidă a celor de la PSG, câștigată miercuri seară cu scorul de 8-0 în fața celor de la Dijon. În minutul 83, Cavani a scos un penalty, iar tot stadionul se aștepta să fie executat de uruguayan, însă Neymar a fost cel care a pus mâna pe minge și a executat lovitura de la 11 metri. Astfel, Neymar i-a luat șansa lui Cavani de a deveni cel mai bun marcator din istoria lui PSG - depășindu-l pe Ibrahimovic (156 de goluri), fiind huiduit de întreg stadionul.

Juventus, interes pentru Cavani

Deși mai are doi și jumătate de contract cu PSG, presa din Italia anunță intenția lui Cavani de a părăsi Parc des Princes. Primul club care ar putea profita de tensiunile de la PSG ar fi Juventus, finalista Ligii Campionilor de anul trecut și campioană a Italiei în ultimii 6 ani, notează Carriere dello Sport.

Edison Cavani a fost transferat de la Napoli la PSG în 2013 pentru 64,5 milioane de euro, iar în acest sezon a înscris 26 de goluri în 28 de partide disputate în toate competițiile. Pentru naționala Uruguayului, Cavani are 40 de goluri în 98 de selecții. 

PSG este lider în Ligue 1, cu 56 puncte în 21 etape.

În vârstă de 30 ani, Cavani este cotat la 45 de milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel