Cătălin Rădulescu, avertisment pentru Tăriceanu: PSD e pregătit...

Cătălin Rădulescu: Suntem pregătiți  pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară,
Cătălin Rădulescu: Suntem pregătiți pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară,

Deputatul Cătălin Rădulescu îl avertizează pe Cătălin Popescu Tăriceanu cu privire la o eventuală ieșire a ALDE de la guvernare.

Cătălin Rădulescu îl atacă pe liderul ALDE, după ce acesta a declarat într-un interviu pentru Mediafax că   nu vrea să facă parte dintr-o guvernare impotentă: "Mă gândesc că domnul Tăriceanu poate a avut o zi proastă. Guvernează împreună cu noi, atunci cum guvernează, într-un Guvern impotent sau într-o guvernare impotentă? Deci eu cred că a avut o zi proastă, nu vreau să mă exprim altfel".

În eventualitatea unui guvern minoritar, Rădulescu a spus că: "Noi am mai fost în situația asta și altă dată. Sigur că noi putem fi și în această situație pregătiți pentru o guvernare. Nu ne dorim foarte tare, noi ne dorim în continuare ca să avem această guvernare cu ALDE, așa cum am avut-o de la început (...). Noi suntem pregătiți inclusiv pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară, cu o susținere, eu știu, în Parlament, fără ALDE, dar sigur, așa cum a spus și premierul și cum spun și eu astăzi, nu ne dorim".

Cătălin Rădulescu a mai declarat că în eventuala  unui guvern minoritar, PSD s-ar putea spijini pe minoritățile din Parlament sau de UDMR.

Vezi și: Călin Popescu-Tăriceanu, discuție cu Mihai Tudose. Informații de culise, dezvăluite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel