Cătălin Cîrstoiu, prima reacție după ce a fost retras de PSD și PNL din cursa pentru Primăria Capitalei: "Poate este momentul pentru o discuție aprofundată"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Medicul Cătălin Cîrstoiu a avut o primă reacție după ce PSD și PNL au decis să-l retragă din cursa pentru Primăria Capitalei și să meargă mai departe cu candidați separați.

"În ultima lună am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Împreună cu echipa mea de zi cu zi. Am vrut să îmi pun la dispoziția oamenilor calitățile manageriale pe care le am. Am crezut că este posibil să mă implic din exteriorul politicii și să încerc să schimb lucrurile. Am fost supus unor atacuri care au ca miză multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac și eu parte. Poate este momentul pentru o discuție aprofundată despre aceste probleme.

Cătălin Cîrstoiu: Nu am luat decizia de face un pas înapoi

Medicii salvează vieți, oriunde lucrează. Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată. În fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici. Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru București. Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu, așa cum am făcut eu. Eu afirm încă o dată: nu sunt incompatibil. Pacienții își aleg unde se tratează. Nu eu. Am o carieră în spate, am mii de oameni făcuți bine. Tratați. Eu le mulțumesc bucureștenilor care mă apreciază", a scris Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Vezi și:  Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu: Este cea mai bună alegere! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege 

Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: Are șanse foarte mari. Îl susţinem!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel